top of page
Search

Kolme piristävää kofeiinitonta juomaa kahvin sijasta

Tuntuuko, että välillä tulee juotua liikaa kahvia ja haluaisit vähentää kahvin juomista? Tästä blogikirjoituksesta löydät kolme kivaa vaihtoehtoa kahvin tilalle ohjeineen. Kaiken lisäksi juomat ovat kofeiinittomia, eli voit nauttia niitä myös illalla. Testaa ja kerro, mikä on sinun suosikkisi!


1. Vitamiini C + Spirulina -juoma


Tämä kofeiiniton C-vitamiinipommi virkistää ihanasti ilman kofeiinia iltapäivällä. Kaada isoon lasiin kylmää vettä ja laita joukkoon Sana-sol vahva C-vitamiini Spirulina -poretabletti. Anna poreen sulaa veteen ja lisää sen jälkeen halutessasi jäitä.


2. Kurkumalatte


Lämmitä sokeroimatonta mantelimaitoa tai soijamaitoa 2 dl kattilassa. Lisää valmista kurkumalatte-jauhetta 1 teelusikallinen ja sekoita. Lisää joukkoon kanelia ja halutessasi makeuta agavesiirapilla, hunajalla tai stevialla. Sekoita ja kaada mukiin. Itse olen käyttänyt Sonnentorin Kurkumalatte vanilja-jauhetta.


3. Appelsiinispirulinajuoma


Kaada tehosekoittimeen 2 dl tuoreappelsiinimehua, 1/2 banaani, pakastemansikoita ja 2 teelusikallista spirulinajauhetta sekä jäitä. Sekoita tehosekoittimessa ja kaada lasiin.

-Kristiina, guiltyforhealth-


140 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page