top of page

        Kristiina    RAVINTOVALMENTAJA.
  PERSONAL TRAINER.

 

aboutsivunkuva.jpg

Kristiina

Olen Kristiina, Guiltyforhealthin perustaja ja sertifioitu Personal Trainer kansainvälisellä YMCA International Diploma in Personal Training -tutkinnolla. Liikunta, ravitsemus ja hyvinvointi ovat aina olleet intohimoni, minut löydätkin todennäköisimmin kuntosalilta tai juoksuradalta!

 

Olen myös kilpaillut pikajuoksussa ja osallistunut viestijuoksun SM-kisoihin. Minulla on useiden vuosien kokemus myös monista muista urheilulajeista; olen harrastanut esimerkiksi tennistä, thaiboxingia, tanssia, jalkapalloa, koripalloa sekä ratsastusta.

Ravinto ja ravitsemustiede ovat intohimoni ja erityisenä kiinnostuksenkohteenani on ravinnon vaikutus hyvinvointiin ja liikuntasuoritukseen. Personal Trainer-tutkintooni kuuluu ravintosertifikaatti ja opiskelen Itä-Suomen yliopistossa ravitsemustiedettä. Valmistun myös Nutrition Coachiksi, eli ravintovalmentajaksi syksyllä 2021.

Toiselta ammatiltani olen lakimies, ja minulle onkin tärkeää, että asiat tehdään oikein ja täsmällisesti sekä ennen kaikkea tehokkaasti! Sinulle laatimieni ruokavalioiden ja treeniohjelmien avulla etenet määrätietoisesti tavoitteeseesi.

Mikä on Guiltyforhealth

Guiltyforhealthin auttaa matkalla kohti hyvinvointia. Guiltyforhealthin filosofiana on, että kun haluat onnistua millä tahansa elämän osa-alueella, on sinun huolehdittava ensin itsestäsi. Terveys ja hyvinvointi luo perustan, jonka päälle voit rakentaa oman unelmasi!

Guiltyforhealth syntyi, kun koin haastavana yhdistää omasta hyvinvoinnista huolehtimisen nykyajan kiireiseen elämään.  Työelämässä suoriutuminen ja opiskelut vievät valtavasti energiaa ja tämän lisäksi pitäisi jaksaa vielä harrastaa, huolehtia sosiaalisesta elämästä ja tehdä kotitöitä. Kiireisessä tahdissa terveellinen elämä ja omasta hyvinvoinnista jää helposti taka-alalle.

 

Ajan varaaminen säännölliseen liikuntaan ja hyvästä ruokavaliosta huolehtimiseen sai minut tuntemaan syyllisyyttä, olihan sekin aika heti pois muista velvollisuuksista. Tämä sai minussa aikaan herätyksen, halusinkin olla syyllinen omaan hyvään vointiini, sillä kuka muukaan olisi?

 

Ymmärsin, että minun piti asettaa oma hyvinvointini etusijalle. Ilman hyvää oloa ja energiaa en voisi suoriutua muistakaan elämän osa-alueista. Halusin auttaa muita samojen asioiden kanssa painivia ja Guiltyforhealth syntyikin tekemään terveellisistä elämäntavoista hauskaa ja ennen kaikkea helppoa.

Informaatiotulva on nykyisin valtava ja on haastavaa selvittää, miten juuri minun tulisi syödä tai treenata saavuttaakseni tavoitteeni. Varsinkin, kun arki on kiireistä, olisi varmasti mukavampaa käyttää vapaa-aika perheen ja ystävien kanssa ajanviettoon tai harrastuksiin kuin kalorien laskemiseen tai makrojakaumien tutkimiseen.

Intohimoni on auttaa ihmisiä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, liity sinäkin mukaan Guiltyforhealth-yhteisöön!

mukikuva.jpg

“MY PHILOSOPHY IS THAT WHEN YOU WANT TO THRIVE IN ANY AREA OF YOUR LIFE YOU NEED TO FIRST TAKE CARE OF YOURSELF ”

— Guiltyforhealth, Kristiina

bottom of page