top of page

guiltyforhealth verkkokauppa

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma | Vegaaniruokavalio

00002
€79.99
Varastossa
1
Tuotetiedot

MIKÄ HENKILÖKOHTAINEN RUOKAVALIOSUUNNITELMA ON?

Täysin henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma sinulle tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Tämä ateriasuunnitelma sopii vegaaniruokavaliota seuraavalle.


Ruokavaliosuunnitelma sisältää:

 • Henkilökohtaisesti sinulle laaditun ruokavaliorungon, jossa on useita eri vaihtoehtoja jokaiselle aterialle. Koosta mieleiselläsi tavalla
 • Yleisohjeet ruokavalion noudattamiseen
 • Kalorit / energiantarve ja makroravinnejakauma laskettuna sinulle antamiesi tietojen pohjalta
 • Ruoka-ainemäärät laskettuna henkilökohtaisesti sinulle
 • Henkilökohtainen tuki ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse
 • 10 suosikkireseptiä terveelliseen syömiseen, jotka soveltuvat omaan ruokavaliosuunnitelmaasi


-Ravinto-ohjelman kesto on 8 viikkoa (riippuen tavoitteestasi voit noudattaa ohjelmaa kuitenkin pidempäänkin, käytännössä jopa vuosia).


MITEN SAAN ITSELLENI RUOKAVALION?

Osta tuote verkkokaupasta, jonka jälkeen saat heti sähköpostitse ohjeet tarkempien tietojen antamiseen. Vaihtoehtoisesti voit käydä oston jälkeen täyttämässä nettisivuilla tilaustietolomakkeen, johon pääset tästä.

Ruokavaliosuunnitelma toimitetaan sinulle 3 vrk sisällä tarkempien tilaustietojen antamisen jälkeen sähköpostitse, muistathan tarkistaa myös roskapostikansion.

Tarkemmissa tilaustiedoissa tiedustelen taustatietojasi ja lähtötilannettasi, jotta voin laatia juuri sinulle sopivan ruokavalion. Voit halutessasi myös täsmentää tavoitettasi.

Tilatessasi ohjelmaa voit valita yhden seuraavista tavoitevaihtoehdoista:

 • kiinteytys
 • painonpudotus
 • lihasmassan kasvatus
 • yleinen hyvinvointi
 • muu tavoite (täsmennetään tilaustiedoissa)

Näet alta tarkemmat vaihtoehtojen kuvaukset.

MITKÄ TAVOITEVAIHTOEHDOT OVAT?

Yleinen hyvinvointi: Yleinen hyvinvointi sopii tavoitteeksi sinulle, jos haluat enemmän energiaa ja jaksamista arkeesi tai muuten vain syödä terveellisemmin.

Kiinteytys: Kiinteytymisessä taas tarkoitus ei ole varsinaisesti pudottaa painoa, vaan yhdistettynä treeniohjelmaan tavoite on pienentää kehon rasvaprosenttia: tavoitteena on siis kiinteämpi, sporttinen vartalo.

Painonpudotus: Tämä tavoitevaihtoehto soveltuu painonpudotukseen ja rasvanpolttamiseen, oli pudotettavia kiloja sitten muutamista kiloista kymmeniin kiloihin. Täsmennä lisätiedoissa, montako kiloa sinulla on tarkoitus pudottaa.

Lihasmassan kasvatus: Kun tavoitteena on saada enemmän lihasmassaa tai lihasvoimaa, valitse tämä ruokavalio. Yhdistettynä oikein suunniteltuihin treeneihin lihas kasvaa takuulla vauhdilla.

Muu tavoite: Voit valita itsellesi myös jonkin muun vaihtoehdon. Täsmennä tilaustietojen lisätiedot-kohdassa valitsemaasi tavoitetta.


Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää henkilökohtaisesta ruokavaliosuunnitelmasta, ota rohkeasti yhteyttä nettisivuiltani löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse, niin katsotaan miten voin auttaa sinua.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page