Sopivan tulinen Korealainen kimchi sopii yllättävän moniin ruokiin. Yleensä riisiruuista tuttu hapetetta herkku toimii hyvin myös tässä pastareseptissä. Hapatuksen ansiosta kimchillä saattaa olla erityisiä terveyshyötyjä suolistolle. Kokeile ja nauti!
Kimchipasta 2 annosta:
-Keltasipuli 1 kpl
-Valkosipuli 2 kynttä
-Kimchiä reilu 1 dl
-Oattis maustamaton ruokakerma 0,5 prk
-Chili 1/2 kpl punainen
-Oliiviöljyä 4 tl
-Tofua 1 paketti
-Vegenakkeja 200 g
-Vegaanista juustoraastetta maun mukaan
-Täysjyväpastaa (noin 4 dl)
Kuullota sipulia oliiviöljyssä pannulla. Lisää valkosipuli. Kun kummatkin ovat saaneet sopivasti väriä, lisää hienoksi pilkottu chili ja tofukuutiot. Paista hetki ja lisää pieniksi pilkotut vegenakit ja kimchi. Paista pannulla vielä muutama minuutti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa ja ripottele vegaanista juustoraastetta.
-Kristiina, Guiltyforhealth-
Comments