top of page
Search

Ruokavaliolla kohti sinun omaa tavoitettasi

Updated: Dec 9, 2021guiltyforhealthin henkilökohtaiset ruokavaliot on suunniteltu auttamaan sinua matkalla kohti omia tavoitteitasi. Tilatessasi ohjelmaa voit valita yhden seuraavista tavoitevaihtoehdoista:

  • kiinteytys

  • painonpudotus

  • lihasmassan kasvatus

  • yleinen hyvinvointi

  • muu tavoite (täsmennetään tilaustiedoissa)

Yleinen hyvinvointi: Yleinen hyvinvointi sopii tavoitteeksi sinulle, jos haluat enemmän energiaa ja jaksamista arkeesi tai muuten vain syödä terveellisemmin.

Kiinteytys: Kiinteytymisessä taas tarkoitus ei ole varsinaisesti pudottaa painoa, vaan yhdistettynä treeniohjelmaan tavoite on pienentää kehon rasvaprosenttia: tavoitteena on siis kiinteämpi, sporttinen vartalo.

Painonpudotus: Tämä tavoitevaihtoehto soveltuu painonpudotukseen ja rasvanpolttamiseen, oli pudotettavia kiloja sitten muutamista kiloista kymmeniin kiloihin. Täsmennä lisätiedoissa, montako kiloa sinulla on tarkoitus pudottaa.


Lihasmassan kasvatus: Kun tavoitteena on saada enemmän lihasmassaa tai lihasvoimaa, valitse tämä ruokavalio. Yhdistettynä oikein suunniteltuihin treeneihin lihas kasvaa takuulla vauhdilla.


Muu tavoite: Voit valita itsellesi myös jonkin muun vaihtoehdon. Täsmennä tilaustietojen lisätiedot-kohdassa valitsemaasi tavoitetta.


Olipa tavoitteesi siis mikä tahansa, niin luomme niihin liittyen juuri sinulle sopivan ruokavalion, jotta tavoitteidesi saavuttaminen on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.


Aloita matkasi kohti tavoitteitasi ja tilaa itsellesi henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma verkkokaupastamme.

85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page