top of page
Search

Vitamiinipommi smoothie bowl
Olethan jo kokeillut perinteisen smoothien lusikoitavaa versiota smoothie bowlia? Smoothie bowl on nopea valmistaa ja tuo mukavaa vaihtelua smoothien ja puuron tilalle.


Marraskuun pimeydessä on kunnon vitamiiniboosti paikoillaan, joten tein aamupalaksi värikkään proteiinirikkaan vitamiinipommi smoothie bowlin. Sateenkaaren värit tuovat ihanaa piristystä harmaaseen aamuun ja mielialan nousu on taattu!


Tähän smoothie bowliin tulee useita erivärisiä marjoja ja hedelmiä, voit käyttää samoja kuin tässä reseptissä tai valita bowlin lisukkeeksi omat suosikkimarjasi ja suosikkihedelmäsi. Pääasia on, että valitset mahdollisimman monia eri värisiä marjoja ja hedelmiä, niin saat mahdollisimman monia erilaisia fytokemikaaleja. Osa fytokemikaaleista toimii siis kasvisten väripigmentteinä. Fytokemikaalien terveysvaikutuksista on viime aikoina kiinnostuttu ravitsemustieteessä aikaisempaa enemmän.


Tämäkin resepti voidaan yhdistää omaan henkilökohtaiseen ruokavaliosuunnitelmaasi. Kokeile ja nauti!


Resepti


-Vegeproteiinijauhe vanilja 20 g (itse käytin Puhdistamon Optiman Vege Protein-jauhetta, voit käyttää myös heraproteiinia)

-Pakastemansikoita 100 g

-Banaani (jäädytetty)

-Alpro Coconut No Sugars -juomaa (vähän, vain sen verran, että tehosekoitin pyörii)


Koristeluun:


- Kiiviä

- Mustikoita

- Vadelmia

- Granaattiomenansiemeniä

- Banaania

- Cashew-pähkinöitä- Kristiina, guiltyforhealth -

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page