top of page
guiltyforhealth_etusivu_edited.jpg

Saavuta tavoitteesi vaikeasta alkuvuodesta huolimatta  

Rajoitusten ei tarvitse estää sinua pääsemästä tänä keväänä maaliisi – kun kuntosalit ovat olleet kiinni ja vaikeuttaneet omien tavoitteiden saavuttamista, voit keskittää huomiosi nyt entistä tarkemmin ruokavalioosi. Aloita valitsemalla ruokavaliosi verkkokaupasta.

Nyt on aika kiinnittää erityistä huomiota ruokavalioon.

Liikuntamahdollisuutemme ovat ollet viime aikoina rajoitettuja, mutta tavoitteemme eivät ole kadonneet mihinkään. Kun liikuntapaikat ovat olleet kiinni ja vaikeuttaneet omien tavoitteiden saavuttamista, kannattaa sinun keskittää huomiosi nyt entistä tarkemmin ruokavalioosi.

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma on tavoitteiden saavuttamisessa kaiken A ja O, tuloksethan tehdään tunnetusti keittiössä. Vaikka treenaisit kuinka, ei tuloksia tule, jos ruokavalio ei ole kunnossa. Varsinkin nyt, kun alkuvuoden hyvinvointistartti on saattanut jäädä rajoituksista johtuen vaisuksi, kannattaa ottaa menetetty aika takaisin ja panostaa kunnolla omien tavoitteiden saavuttamiseen. Kiinnitä huomio treenaamisen lisäksi myös keittiöön ja saat kaiken hyödyn irti treeneistäsi. 

 

Verkkokaupastani voit valita, halutko ruokavaliosi vegaanisena, vai kasvis- tai sekaruokavaliona. Tilatessasi saat starttipaketin perään sinulle suunnitellun henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman kolmen vuorokauden kuluttua siitä, kun olet toimittanut minulle tarkemmat lähtötietosi ja kertonut enemmän tavoitteestasi tilaustiedoissa täällä. Valitse nyt vain itsellesi mieluisin ruokavaliosuunnitelma alla olevista vaihtoehdoista, niin voit aloittaa!

Jos haluat tehdä tilauksen tilisiirtona mieluummin kuin verkkokaupassa, löydät ohjeet täältä. Ja muista, että huononakin päivänä voi syödä hyvin!

kasvisruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Kasvisruokavalio

79.99€

vegaaniruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Vegaaniruokavalio

79.99€

sekaruokavlaio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Sekaruokavalio

79.99€

Mitä saan, kun tilaan henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman?

  • henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman, joka on täysin sinulle ja tavoitteillesi suunniteltu sekä varmistaa, että saavutat tavoitteesi

  • ruokavaliosuunnitelman saat valitsemasi mukaan vegaanisena, kasvisruokavaliona tai sekaruokavaliona

  • ravintovalmentajan tuen koko valmennuksen ajan, eli 8 viikkoa

  • starttipaketin, joka sisältää aloitusohjeet 

  • 10 helppoa ja maistuvaa reseptiä terveelliseen ruokailuun

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma on sinulle suunniteltu

Sinulle suunniteltu. Henkilökohtaisessa ruokavaliosuunnitelmassa on huomioitu sinun mieltymyksesi, allergiasi ja erityiset ruokavaliosi. guiltyforhealthin sinulle tekemä ruokavaliosuunnitelma huomioi lähtöpainosi ja pituutesi, tavoitteesi, tapasi liikkua ja syödä sekä mukauttaa sinulle räätälöidyn ruokavaliosuunnitelman näihin lähtökohtiin.

 

Ruokavaliosuunnitelma toimii erityisen hyvin, kun se vastaa lähtötietoja ja on laadittu tavoitteellesi sopivaksi. Eri painoisille, erilaiset tavoitteet omaaville ja eri tavoin liikkuville ihmisille tulee suunnitella ravinnon makrojakauma ja energianmäärä eri tavoin. Lisäksi erikoisruokavaliota noudattaville tulee suunnitella ruokavalio siten, että kaikkien tarvittavien ravintoaineiden saanti on turvattu.

kasvisruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Kasvisruokavalio

79.99€

vegaaniruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Vegaaniruokavalio 79.99€

sekaruokavlaio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Sekaruokavalio

79.99€

bottom of page