top of page
PSX_20220126_192716.jpg

Optimoi salille paluu tauon jälkeen  

Siitä tulee kaikkien aikojen come back – sinä salilla kaikkien näiden rajoitusten loppumisen jälkeen! Sinun ei tarvitse tuskailla menetettyä kuntoa kauakaan ja pian olet paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Miten oikein teit sen? Salaisuutesi löytyy keittiöstä: Aloita valitsemalla ruokavaliosi verkkokaupasta.

Nyt on aika kiinnittää erityistä huomiota ruokavalioon.

Kun muut tuskailivat salille paluun ja laskeneen kunnon kanssa, sinä noudatit tavoitteeseesi sidottua ruokavaliota ja tuloksesi vain paranivat entisestään. Näytät paremmalta ja jaksat treenatakin paremmin kuin ennen. Uskomatonta, mutta totta!

Voisiko tämä olla sinun tarinasi? Kyllä voi. Älä siis epäröi, vaan tilaa heti itsellesi sopiva yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma verkkokaupastani. Löydät sieltä ruokavaliosuunnitelmat niin vegaasina, kuin seka- ja kasvisruokavaliollekin sopivina. Mikäli haluat tehdä tilauksesi mieluummin tilisiirtona, löydät siihen ohjeet täältä. Muista täyttää myös tilaustietolomake täällä, jossa annat tarkemmat taustatiedot ruokavaliosi suunnittelemiseksi sinulle parhaiten sopivaksi.


Tilatessasi saat starttipaketin perään saat sinulle suunnitellun henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman kolmen vuorokauden kuluttua siitä, kun olet toimittanut minulle tarkemmat lähtötietosi ja kertonut enemmän tavoitteestasi tilaustiedoissa täällä. Valitse nyt vain itsellesi mieluisin ruokavaliosuunnitelma alla olevista vaihtoehdoista, niin voit aloittaa!

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma kannattaa olla, sillä huononakin treenipäivänä voi syödä hyvin ja saavuttaa tuloksia!

kasvisruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Kasvisruokavalio

79.99€

vegaaniruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Vegaaniruokavalio

79.99€

sekaruokavlaio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Sekaruokavalio

79.99€

Mitä saan, kun tilaan henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman?

  • henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman, joka on täysin sinulle ja tavoitteillesi  suunniteltu ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi

  • ruokavaliosuunnitelman saat valitsemasi mukaan vegaanisena, kasvisruokavaliona tai sekaruokavaliona

  • ravintovalmentajan tuen koko valmennuksen ajan, eli 8 viikkoa

  • starttipaketin, joka sisältää aloitusohjeet 

  • 10 helppoa ja maistuvaa reseptiä terveelliseen ruokailuun

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma on sinulle suunniteltu

Sinulle suunniteltu. Henkilökohtaisessa ruokavaliosuunnitelmassa on huomioitu sinun mieltymyksesi, allergiasi ja erityiset ruokavaliosi. guiltyforhealthin sinulle tekemä ruokavaliosuunnitelma huomioi lähtöpainosi ja pituutesi, tavoitteesi, tapasi liikkua ja syödä sekä mukauttaa sinulle räätälöidyn ruokavaliosuunnitelman näihin lähtökohtiin.

 

Ruokavaliosuunnitelma toimii erityisen hyvin, kun se vastaa lähtötietoja ja on laadittu tavoitteellesi sopivaksi. Eri painoisille, erilaiset tavoitteet omaaville ja eri tavoin liikkuville ihmisille tulee suunnitella ravinnon makrojakauma ja energianmäärä eri tavoin. Lisäksi erikoisruokavaliota noudattaville tulee suunnitella ruokavalio siten, että kaikkien tarvittavien ravintoaineiden saanti on turvattu.

kasvisruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Kasvisruokavalio

79.99€

vegaaniruokavalio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Vegaaniruokavalio 79.99€

sekaruokavlaio.jpeg

Henkilökohtainen ateriasuunnitelma | Sekaruokavalio

79.99€

bottom of page